Kommer Snoop Dogg att medverka i Call of Duty?

En ny teaser som släppts av Call of Duty-kontot kan innehålla ledtrådar om att rapparen och underhållaren Snoop Dogg joinar spelserien.

En kort teaser som lades upp av Call of Duty-teamet på Twitter inkluderar ett par dogtags (Dogg) med datum och ett ljusklipp. I ljudklippet är det enkelt att känna igen rapparen Snoop Doggs ikoniska hosta och röst, meden datumen pekar på möjliga releasedatum. Call of Duty Mobile är i så fall först ut den 1 april, medan Vanguard och Warzone kommer den 19 april.

Lustigt nog är det inte första gången som Snoop Dogg har inkluderats i ett Call of Duty-spel. Redan i Call of Duty: Ghosts gick det att ha honom i multiplayerspel i form av ett röstpaket. Ledtrådarna som nu släppts tyder dock på att han faktiskt kommer att vara med och slåss, något de skulle kunna uppnå genom att inkludera honom som operatör.

Snoop Dogg har varit mycket i nyheterna nyligen då han samarbetat med e-sport-, casino-och contentorganisationen FaZe Clan.

En faktiskt integration av honom i Call of Duty är inte allt för långsökt, särskilt med tanke på hans koppling till spel som helhet och att han är en ivrig streamer.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search