World of Warcraft: Mage Tower kommer tillbaka för gott

Efter att ha lyssnat på feedback från communityt har World of Warcraft permanent lagt till de mycket svåra utmaningarna för magikerklassen Mage Tower från Legion Timewalking.

I slutet av förra året tog World of Warcraft tillbaka de populära klassutmaningarna Mage Tower under sitt första Legion Timewalking-event. Nu har World of Warcraft just meddelat att Mage Tower snart kommer tillbaka igen – och den här gången är det för gott.

Själva Mage Tower var en utmaning med hög svårighetsgrad för ensamspelare som introducerades under Legion-expansionen. Det innehåller sju olika utmaningar, som alla kan nås av en specifik uppsättning klassspecialiseringar.

Blizzards senaste tillkännagivande bekräftade att Mage Tower skulle återkomma den 29 mars och att det inte längre skulle vara knutet till Legion Timewalking-eventet. Medan Timewalking-eventen vanligtvis varade en vecka eller två, skulle de vara åtskilda med flera månader, vilket innebar att spelare som inte kunde slutföra alla Mage Tower-utmaningar i tid skulle behöva vänta på att få prova dem igen. Från och med slutet av mars kommer utmaningarna – och de kosmetiska belöningarna i dem – att vara tillgängliga på obestämd tid.

Den ursprungliga körningen av Mage Tower i Legion innehöll ett antal unika belöningar och prestationer som spelarna kunde få genom att klara av varje utmaning. Timewalking-versionen introducerade nya belöningar – även om de flesta var omformningar av de ursprungliga belöningarna – de som besegrade varje utmaning i Mage Tower kunde låsa upp det nya Soaring Spelltome mountet från Shadowlands mount voting contest. Även om de ursprungliga belöningarna från Legion inte längre kan fås kommer den nya uppsättningen belöningar inte längre att vara exklusiva.

Nästan alla World of Warcraft-fans är överlyckliga över att se Mage Tower återvända. Även om det finns en viss charm med belöningar som är begränsade i tiden, är det i slutändan inte värt exklusiviteten att nya och återkommande spelare inte har tillgång till dem – eller de roliga och utmanande mötena i själva Mage Tower. De flesta spelare är glada över att den begränsade tillgången till dessa utmaningar har tagits bort och berömmer World of Warcraft för att ha lyssnat på deras feedback.

Vissa spelare är dock inte lika villiga att applådera World of Warcraft ännu. Spelare har bett om att Mage Tower ska göras permanent sedan det togs bort i slutet av Legion och är irriterade över att det tog fyra år att göra det. Vissa är oroliga för att utmaningarna kommer att förlora sin glans genom att vara tillgängliga hela tiden, medan andra fortfarande behöver att World of Warcraft fortsätter att lyssna på sina fans och gör Challenge Mode Dungeons från Mists of Pandaria. Trots de avvikande rösterna verkar dock de flesta i World of Warcrafts community vara överens om att Mage Tower’s permanenta återkomst är en vinst.

World of Warcraft finns tillgängligt på PC.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search