Motorola-chef tipsar om en 125W-laddare

Motorolas senaste flaggskepp är Edge 30 Pro och Edge 30 Ultra, som har 68 W snabbladdning. Företaget tycker tydligen att detta inte är tillräckligt och har utvecklat en ännu snabbare laddare – 125W.

Adaptern avslöjades av Chen Jin, General Manager of Lenovo Mobile Phone Business Department in China, på sin personliga Weibo-sida. Han sa också att adaptern bara väger 130 gram, vilket är mycket lägre än alla andra laddare med samma hastigheter på marknaden.

Konkurrensen om att leverera 125 W-laddare och högre hastigheter börjar bli intensiv, och minst fem tillverkare har en adapter som kan nå dessa eller högre hastigheter. En snabb jämförelse avslöjar att Xiaomis adaptern är 195 gram, vivos adapter är 210 gram, och alla de andra vi har liggande på kontoret väger ungefär lika mycket.

Motorolas 130 grams kropp är verkligen imponerande, men borde inte förvåna någon – företaget är kapabelt att bygga tajta laddningspaket. Dess nuvarande 68W-adapter är under 100 gram.

Den större frågan bakom den här teasern är vilken telefon den här 125W-laddaren är avsedd för. Ryktena säger att märket förbereder en enhet med kodnamnet Frontier med en 194 MP-kamera, som verkar vara lämpad för att tänja på laddningsgränserna också.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search