Diablo IV kommer att föra med sig blodvågor 2023

Diablo IV, nästa stora release i Activision Blizzards populära dungeon-crawling-serie, kommer att släppas 2023, meddelade företaget i söndags.

När spelet lanseras kommer det att släppas på PC, Xbox Series X / S, Xbox One, PS5 och PS4, och spelet kommer att ha crossplay och cross-progression på alla plattformar. Och som med tidigare Diablo-spel kommer det att finnas blod – och mycket av det. Hela vågor av blod.

Förutom tidigare tillkännagivna klasser som sorceress, barbarian, druid och rogue avslöjade Activision Blizzard den femte spelbara klassen: Necromancer.

”Använd aggressiva skelettsoldater, snabba Skirmishers, Defenders med svärd- och sköld eller lie-svingande Reapers”,

säger företaget i ett pressmeddelande. ”Släpp lös en litania av trollformler med Skeleton Mages, genomsyra dem med skugga, kyla och ritualistisk magi.

Trolla fram tankande Bone Golems, healande Blood Golems och attackerande Iron Golems. Eller offra dem alla för att absorbera deras krafter.”

Nyheten kom strax efter lanseringen av gratisspelet Diablo Immortal, som kom till smartphones och PC tidigare denna månad. Spelet har granskats för hur mycket det kan kosta att få den bästa utrustningen. Och Diablo III, som kom ut 2012, hade en egen tuff lansering. Förhoppningsvis kan Activision Blizzard undvika en liknande problematisk release för Diablo IV.

Diablo IV kommer att vara ett ”fullprisspel” som är ”byggt specifikt för PC / konsol”, skrev Diablos globala communityledare Adam Fletcher på Twitter.

”Spelet är enormt och det kommer att finnas massor av innehåll efter lanseringen för alla spelare. Betalt innehåll är uppbyggt kring valfria kosmetiska föremål och så måningom fullständiga expansioner. Vi kommer att dela med oss av mer information snart!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search