Riot planerar delvisa uppdateringar för både Taliyah och Olaf

League of Legends-utvecklare har pratat om några möjliga uppdateringar av Taliyah och Olaf som ska släppas om ett par månader.

Det är ingen hemlighet att både Taliyah och Olaf inte riktigt har varit meta de senaste veckorna, eller månaderna. Båda karaktärerna har kämpat en hel del under säsong 12 och Riot Games har lagt märke till problemet. Precis som de gjorde med andra karaktärer som stundom blev mindre populära som Janna (som snabbt blev populär igen) och Ahri, planerar de att ändra Taliyah och Olaf något för att bättre passa den nuvarande spelmiljön.

Den ledande karaktärs designern, Riot August, berättade om förändringarna på Twitter, och nämnde återigen både Taliyah och Olaf specifikt.

”Vi börjar trappa upp arbetet med delvisa uppdateringar”

Det här är större förändringar för karaktärer som kan ta ett par månader att fastställa. De senaste justeringarna av Ahri och Janna är exempel på liknande arbete. Uppdateringarna för Taliyah och Olaf är för närvarande under arbete.

Målet med förändringarna är att återuppliva de karaktärer som inte spelas lika mycket längre. De gav dock ingen tidsram för förändringarna ännu, men troligtvis måste vi vänta ett par månader innan vi kommer att se några större förändringar av Olaf och Taliyah.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search