Rawkus tränar inte längre Sentinels

Rawkus skrev på Twitter igår kväll för att meddela att han inte längre coachar Sentinels.  Uttalandet kom omedelbart efter att Sentinels förlorade den första matchen i sin NA VCT Challengers One-match mot OpTic med 2-13.

För att göra det ännu mer intressant säger Rawkus att han inte har coachat laget under de senaste två veckorna.

Tyvärr för FaZe-spelaren som blev Sentinels-tränare är VCT Champions den enda turneringen som kommer att hamna på hans CV, där Sentinels eliminerades i gruppspelet efter förluster mot FURIA och KRÜ Esports.

Ex-tränaren redogjorde också för överenskommelsen FaZe och Sentinels hade gjort. Båda organisationerna utarbetade en överenskommelse efter att FaZe eliminerades från VCT Last Chance Qualifier. Sentinels lånade i huvudsak Rawkus tjänster medan han fortfarande var kontrakterad till FaZe, fram till den 1 januari.

Båda parter hade försökt att slutföra en ny överenskommelse sedan dess men på grund av utköpskomplikationer blev det till slut inget.

”Kontraktsmässigt måste jag ändra tillbaka alla mina saker till FaZe men det finns inga tankar från någon sida att vara en del av laget igen”,

sa han i sin Twitlonger.

”Jag har sagt offentligt att jag bara övervägde att coacha på grund av de människor som var inblandade och miljön som jag ingick i gjorde det till en perfekt situation för mig”, förklarade Rawkus .

Rawkus letar nu efter ett nytt lag som spelare, föredrar vissa roller som Jett/Sova/Smokes/Sentinel, men är villig att flexa vad som helst. Allt för att undvika att vara en del av FaZe som det verkar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search